Сайт www.fmc.uz Форум бухгалтеров и предпринимателей Узбекистана
Вопросы по налогообложению, праву и бухгалтерскому учету

Программы и файлы от наших пользователей FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Личные сообщенияЛичные сообщения   Подписка   ВходВход 

Юрид.адрес и р/с организация....???

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Форум бухгалтеров и предпринимателей Узбекистана -> Общие вопросы учета
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Shoxruxbek
Активный участник форума

Благодарности: 11/0

СообщениеДобавлено: Ср Апр 15, 2015 6:36 pm    Заголовок сообщения: Юрид.адрес и р/с организация....??? Ответить с цитатой

Здравствуйте Уважаемые специалисты!!!
У меня такой вопрос, на сколка я знаю, что если организация зарегистрировался в 1 районе, а расчетный счет может открыть на другом 2 районе!!!
1) Здесь ест-ли какое та правонарушения???
2) НПА, по данный вопрос пожалуйста!!!

Спасибо!!!
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение AIM Address MSN Messenger
ESQ.
Профессионал

Благодарности: 329/3

СообщениеДобавлено: Ср Апр 15, 2015 10:21 pm    Заголовок сообщения: Re: Юрид.адрес и р/с организация....??? Ответить с цитатой

Shoxruxbek писал(а):
Здравствуйте Уважаемые специалисты!!!
У меня такой вопрос, на сколка я знаю, что если организация зарегистрировался в 1 районе, а расчетный счет может открыть на другом 2 районе!!!
1) Здесь ест-ли какое та правонарушения???
2) НПА, по данный вопрос пожалуйста!!!

Спасибо!!!

Ўзбекистон Республикаси банкларида очиладиган банк ҳисобварақлари тўғрисидаги Йўриқнома

[Ўзбекистон Республикаси Адлия вазирлиги томонидан 2009 йил 27 апрелда 1948-сон билан давлат рўйхатидан ўтказилди]

3. Юридик ва жисмоний шахслар ўзларига ҳисоб-китоб ва касса хизматларини кўрсатиш учун банкларни мустақил равишда танлайдилар ҳамда бир ёки бир неча банкларда миллий ва чет эл валютасидаги талаб қилиб олингунча депозит ҳисобварақлари, шунингдек, жамғарма, муддатли, ссуда ва бошқа депозит ҳисобварақларини очиш ҳуқуқига эгалар.

Улгуржи савдо корхоналари — ягона солиқ тўлови тўловчилари (улгуржи дорихона ташкилотлари, Улгуржи савдо корхоналари уюшмаси тизимига кирувчи ихтисослаштирилган улгуржи база-идоралар бундан мустасно) миллий валютадаги асосий ва иккиламчи ҳисобварақларини улар юридик шахс сифатида давлат рўйхатидан ўтган туман (шаҳар)даги тижорат банклари ва (ёки) уларнинг филиалларида очадилар.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Форум бухгалтеров и предпринимателей Узбекистана -> Общие вопросы учета Часовой пояс: GMT + 5
Страница 1 из 1

Перейти: